Nejčastější mýty o reflexní terapii

O reflexní terapii jsme toho slyšeli a četli opravdu hodně. Nejrůznějšími dotazy, domněnkami a přesvědčeními nás zásobují klienti, studenti, ale občas i kolegové z praxe.

Pravda je vždy relativní, proto nechceme nikoho přesvědčovat ani o té naší.

Rádi bychom s vámi sdíleli, jak to vidíme my a z čeho vycházíme, jak při tvorbě kurzů, tak především v reflexologické praxi. Co prostě funguje nám.

Jsme si vědomi, že ne každý s námi bude souhlasit. Rozdílné názory jsou vždy možnosti k dalšímu pochopení a růstu, proto budeme rádi za váš pohled.

Ve videu se můžete těšit na 5 nejčastějších mýtů, se kterými se setkáváme:

  1. reflexní terapie musí bolet
  2. špatným zmáčknutím si mohu ublížit
  3. reflexní masáž nemůže provádět laik
  4. reflexní terapii se nemůžu naučit z online kurzu
  5. když mě něco bolí, stačí zmáčknout konkrétní plošku a je po problému

Napadá vás další domněnka, mýtus či tvrzení? Dejte nám vědět :).

Zajímá vás reflexní terapie, chcete o ní vědět více a začít ji využívat?

Reflexní terapie je velmi všestranná metoda, kterou můžeme také zaměřovat podle toho, co zrovna řešíme. Dokáže podporovat činnost vnitřních orgánů, svým relaxační působením uvolnit ztuhlé svaly, vazy a úpony kolem páteře nebo stimulovat činnost lymfatického systému.

V našich online kurzech se věnujeme velmi podrobně reflexologii na rukách, která je naprosto geniální pro sebe ošetření. Její efekt je dán tím, že je snadno dostupná, tím pádem ji můžeme provádět často. Zkušenost však ukazuje, že plošky na chodidlech reagují mnohem lépe a mají větší efekt především na potíže fyzického charakteru (bolest, zánět, potíže metabolismu,…). 

Kompletní reflexologii na chodidlech jsme dosud učili jen na živých kurzech s osobní účastí a jako online kurz máte možnost absolvovat Relaxační reflexní masáž chodidel

Nyní však přicházíme s novým formátem kurzu, který v sobě zahrnuje výhody online kurzu – tedy není nutné, abyste kamkoliv jezdili a všechny materiály máte neustále k dispozici, a také živého kurzu – postupné a podrobné vysvětlení teorie a praxe a aktivní podpora lektora.

Náš nový kurz Reflexní terapie na chodidlech krok za krokem startujeme 14.1.2022 a strávíme společně 2 měsíce, za které nejen pochopíte, jak reflexní terapie funguje, ale také ji začnete aktivně prakticky používat. Informace o kurzu získáte kliknutím na tlačítko Více informací níže.

Reflexní terapie na chodidlech KROK ZA KROKEM

Aktivně vedený online kurz s certifikátem

2999 Kč / 119,99 €

  • Kurz s postupným uvolňováním obsahu
  • Aktivní vedení lektora, okamžité převedení do praxe
  • 8 týdnů, 17 lekcí
  • Certifikát o absolvování kurzu
.

© 2021 PharmDr. Vendula Martinková | Lavendu s.r.o. – Reflexní terapie krok za krokem
Všechna práva vyhrazena. Žádná část kurzu nesmí být kopírována ani jinak šířena bez písemného souhlasu.


PharmDr. Vendula Martinková

PharmDr. Vendula Martinková

Specialistka na regeneraci organismu a reflexologii s citem. "Ukazuji lidem jak mohou pomoci svému tělu, aby se začalo uzdravovat samo, a pomáhám jim objevit a rozvíjet vlastní potenciál".

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *